Ja kriisi jatkuu...

[18.4 11:16]  Nykyiset katkot johtuvat itse palvelinlaitteiston kaatumisista, eivät niinkään duunisoftasta. Jos se nyt lohduttaa... Varaduuni toimii edelleen, käy siellä!

[to 17:34]  Vaikeuksia uuteen duuniin pääsemisessä on edelleen. Vanha osoite duuni.net välillä toimii ja välillä ei. Monet ovat menestyksellä käyttäneet osoitteita http://duuni.talentum.com/
ja http://duuni.talentum.com/ccs/duuni.net/index.jsp . Sisäänpääsyongelmista keskustellaan sekä duunissa että "varaduunissa" ( http://www.helium.fi/duuni/jutut.nsf. )

[ke 13:51] SE PYÖRII SITTENKIN! Elikkä tervetuloa uuteen duuniin: http://duuni.net/ ! "Varaduunia" pidetään sitäkin päällä vielä jonkin aikaa. Eihän sitä tiedä, jos vaikka pientä kaatuilua sattuisi.

[ke 10:50] Duuni toimii jo, mutta osoitetta duuni.net ei vielä ole käännetty uudelle palvelimelle. Perästä kuuluu ihan pian!

[ma 19:15] Katrilta sellaisia terkkuja tässä vaiheessa, että duunia paiskitaan (heh) edelleen kellon ympäri, ja aika-arvio on pantu keskiviikkoon ehkä enempi varmuuden vuoksi.

Softan tanskalaisen toimittajan gurut ovat edelleen täällä töissä, joten yhteistyö kulkee sujuvasti. Aika paljon on kyllä vielä tekemättä.

-Ja mehän jatkamme korvikkeita nauttien. Tavataan tuolla allamainitussa varaduunissa!

[ma 13:15] "Varaduuni" löytyy osoitteesta http://www.helium.fi/duuni/jutut.nsf. Käyttöohjeita tulossa, mutta saa siitä jonkun verran tolkkua ilman niitäkin. Toistaiseksi siinä on templeitin malliohjeet, jotka ohitetaan klikkaamalla sitä yläreunan linkki? (Click Here to open the database).

[ma 11:10] Unohtakaa äskeinen, niiltä osin kun koskee keskustelusoftaa; asia on ratkennut. Heli Turja tekaisee helium.fi -palveluunsa keskustelupaikan. Se on Lotus Notesilla aika pikainen juttu, joten "varaduunin" URL ilmaantuu tänne ihan pian. Pysykää linjoilla! :)

[ma 10:40] Ohhoh, nyt on piru merrassa. Duunin sivulle on vaihtunut uusi tieto avaamisajankohdasta: keskiviikko!

Nyt näyttäisi siltä, että olisi hyvä saada vaikka tälle sivulle jokin keskustelunkorvike ns. juoksevia asioita varten: Tuulan teatterireissu kyllä hoitunee emaileitse, mutta jos tulee yllättäviä poisjäämisia tms...

Tutkin asiaa. Onkos jollakin valmiina hyvää ja nopeasti asennettavaa pulinaboksisoftaa?

[ma 9:05] Nyt näyttää siltä, että duunin avautuminen menee ainakin maanantai-iltaan. Ihan lähitunteina asia ei etene, sillä Katri ja koodarit ovat juuri menneet nukkumaan - se heille hektisen viikonlopun jälkeen suotakoon.

Miten on, kestämmekä vielä vai täytyykä pitää uusi kriisikokous?

Mikä olisi paikkaä Pullmannissa olisi se hyvä puoli, että siellä olisi internet-masiinoita, joista voisi aina joka tuopin välissä tsekata jotta pelaako jo. Mutta eikös Lasipalatsissakin ole jokin nettikuppila?

Heitelkää privassa kannanottoja!

Tuomo
tuomo at lintulaakso dot net
040-5008 365
 
 
 
 
 
 
 


(Tässä tiedoksi entinen kriisikokoussivu)

1) Näillä näkymin duuni.net on softanvaihdon takia kiinni perjantaiaamusta maanantaiaamuun 22-25.3. Koska tämä ajanjakso pituudellaan ylittää inhimillisen kestokyvyn, tullaan lauantai-illaksi järjestämään ylimääräinen miitti työnimellä 'Kriisikokous'.

Bookmarkkaa tämä sivu!

2) Ja ne koordinaatit:

Paikka: Ravintola Pullman
Aika: lauantaina 23.3 klo 18:00 alkaen
Osoite: Helsingin Rautatieasema, entinen Asemaravintola
Lisätietoja allekirjoittaneelta.
3) Huomasittekos, että asiasta on maininta myös tämän torstai-iltapäivän Digitoday-uutisissa? Me kuulemma oikein päivystämme siellä... Tarkoittaa siis ilmeisesti Petjaa, Tarua ja meikäläistä. Kellään ei liene psykiatrin koulutusta, mutta jossain illan vaiheessa paikalla saattaa vierailla hieroja...

4) Tuossa ensimmäisessä kappaleessa oli tähän aamuun asti virheellisesti maininta, että miitti olisi perjantaina. Kakkoskohdassa oli toki oikeat tiedot, mutta väärä tieto oli jo päässyt osittain karkuun. Kertokaa nyt kaikki varmuuden vuoksi kaikille, että oikea päivä on lauantai! 'Joku odottaa mailiasi'!

Ja hetkinen... mikä meitä estää linnoittautumasta sinne koko viikonlopuksi, kuten eräissä viimeisissä keskusteluissa vähän vihjailtiinkin. Minä ainakin ajattelin pistäytyä siellä myös nyt perjantaina.

4) Korviketta on saatavana saman konsernin toisesta merkittävästä pulinaboksista eli MikroPC:n keskustelufoorumilta. Vierailijana voi silmäillä, mutta kun kirjautuu, niin saa sanoakin jotain. Sopiva alue duuni.netin katkon ihmettelyyn on "Puheenaiheet tänään". "Vapaa Sana" on nykyään 80-prosenttisesti uskonnollista kinaamista.

Tuomo

tuomo at lintulaakso at net
040-5008 365


 

TL 18.4 11:20 counter