Duuniyhteisön linkkisivu

Duuniyhteisön linkkejä

Vielä eilen tässä luki: "Yhteisö ei suostu kuolemaan, se muuttaa majaa. Minne, se selviää lähiaikoina." No, nyt se selvisi: uusi kotimme on nimeltään Aulabaari

Tämä sivu lienee jo täyttänyt tarkoituksensa, mutta pidän sitä täällä näkyvillä vielä vanhan Duunin lopulliseen hautaamiseen saakka.

Kaikkien aikojen
duunimiitti
pe 12.12:
Amarillo,
Mikonkatu 9

-18:00 Aloiteltiin katutason baarissa
-19:30 Yläkerta aukesi,
Petjan tiedotustilaisuus, jossa kunniakirjaseremoniat ja ja Aulabaarin julkistus, alkoi noin klo 20
Ensimmäinen asia, mikä tuli selväksi sinä päivänä kun Duunin lopettamisesta tiedotettiin oli: duunimiitit jatkuvat. -Ilmoita itsesi Petjan postituslistalle lähettämällä mailia osoitteeseen petjaätkolumbus.fi. Sitä kautta levitetään muutakin hyödyllistä tietoa Yhteisön asioista.
Tuomo
PS. Auta minua tämän listan ylläpitämisessä. Mailaa, please, osoitteeseen tuomoätlintulaakso.net, tai soita 040-5008 365 jos näet tästä puuttuvan jotain oleellista.

"Duuninkorvikkeita"

www.halminen.net/yabbse/index.php
Speksi, eli se Soinin boksi. Taustahahmoina Mikael Halminen (konemestari) ja Soini Vilhunen (kapteeni). Runsaasti duunareita. Toimii myös osoitteilla http://speksi.no-ip.com, http://www.halminen.net/yabbse ja http://speksi.halminen.net
njet.net
Varsin monen duunarinkin kakkos(?)mesta, ja varmaan myös vakituinen itkumuuri duunin katkojen ajaksi... ;) Tuttuja nimiä sielläkin.
koti.welho.com/tkoivul3/duuni2.html
Tero Koivulan mallisaitti, ei toimiva vaan malliulkoasu Lisätietoa alustasta löytyy täältä.
www.tuuni.net/index.php
Crassp:in ja Auvo Severinkankaan oivallinen, käyttöliittymältään ja sisällöltään varsin duunimainen koesaitti. Avattiin 16.11 klo 20:00. Tämä lakkaa viikon sisällä Aulabaarin julkistamisesta, sen käyttöliittymä ja softa ovat Aulabaarin pohjana.
mikropc.net/rml/index.html
Myös tänne ovat duunarit kovasti tervetulleita sadetta pitämään. Siis MikroPC:n perinteelliseen purkkiin (Suomen vanhin!). Tietotekniikkapainotteinen, keskustelualuetta 'Päivän puheenaiheet' moderoi meikäläinen.

Other Duuni related links

www.duunimiitti.net
Duunimiittikuvia ja duunin historiikkia.
girs.org/duuni/miittikuvia/
Jarkko "Papaprazzi" Girsin kuvia on kahdessakin paikassa. Tässä on vanhempia, vuosilta 1999-2002
girs.org/gallery/miittikuvia
...ja tässä tämänvuotisia
www.kolumbus.fi/petja/
Petjan kotisivu
www.lintulaakso.net/reseptipankki
Ja pannaan nyt sitten tämäkin: reseptipankki. Siellä kyllä kehotetaan keskustelemaan asioista duuni.net:issä ;) No, nykyään myös Speksissä.
www.lintulaakso.net/kuvalinkit
Duunarien loma- yms kuvastoja.
www.lintulaakso.net/duunisulkis/
Älkäämme unohtako DuuniSulkistakaan, vaikka täällä nyt on ollut jo muutaman viikon viikon melko hiljaista. Pannaan lisää kierroksia sitten kun Uusi Koti on löytynyt ja sikäläinen liikuntaosasto käynnistynyt... ;)

Ja lopuksi nostalgiapläjäys:

www.lintulaakso.net/marikisa/matsi.html
Vieläkös joku muistaa tämän skaban?
www.lintulaakso.net/kriisikokous.html
Entäs tämän 'varaduunin', kun kärvisteltiin duunikatkon kynsissä toissakeväänä?


counter (15.11.-03)